El Junior empata a casa contra l'Olímpic La Garriga

L'equip santcugatenc ha finalitzat amb nou jugadors sobre el terreny de joc

El Junior empata a casa (2-2) contra l'Olímpic la Garriga, avantpenúltim classificat del grup quatre de la Primera Territorial. Els santcugatencs que perdien a la mitja part per 0 a 2, han marcat dos gols a la segona meitat i han acabat el partit amb nou jugadors. L'entrenador dels blau-i-negres, Javi Pérez, afirma que el seu equip es troba en una dinàmica negativa.

La primera part ha començat sense un clar dominador del joc. Al minut 20 l'Olímpic la Garriga s'ha avançat al marcador per mitjà d'una falta. Al temps afegit, els visitants han anotat el segon gol, després d'una greu errada del porter blau-i-negre. El Junior en aquests 45 primers minuts ha estavellat una pilota al pal.

A la represa, Javi Pérez ha fet les tres substitucions i els santcugatencs, als dos minuts de joc, han aconseguit el primer gol, obra de José Antonio. L'ambient era tens ja que el conjunt visitant es jugava el descens. El segon gol dels locals ha arribat a través d'una rematada de cap de Diego Alvárez. Amb el 2 a 2 definitiu l'àrbitre ha expulsat a dos jugadors del Junior i a un de la Garriga.

L'entrenador dels santcugatencs, Javi Pérez, explica la dinàmica del seu equip.

Javi Pérez

Estem fent el contrari que hem fet durant gran part de la temporada.

El proper partit dels blau-i-negres és al camp del Sant Lorenzo, el tercer classificat.