El Mira-sol aconsegueix un triomf que l'apropa a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

El Mira-sol continua segon després de guanyar al camp del líder, el Pajaril

El Mira-sol continua segon després de guanyar al camp del líder, el Pajaril

El Mira-sol Baco A derrota per 3 gols a 4 el Pajaril, líder, i trenca la imbatibilitat dels de Ripollet al seu camp. Els mirasolencs són segons i en posició de promoció d'ascens a Segona Territorial. Victòria de la Farga, empat del SantCu B i derrotes del Junior B i del Mira-sol B.

Només resten tres jornades per acabar la lliga al grup 15 de la Tercera Territorial i el Mira-sol Baco A té molst números per jugar la promoció d'ascens. Els mirasolencs han donat un cop d'efecte a la lliga en guanyar al camp del Pajaril, líder del grup, per 3 gols a 4. Després d'aquesta jornada el Pajaril segueix primer amb set punts d'avantatge sobre el Mira-sol. Els mirasolencs estan empatats a punts amb la Llagosta B i tenen sis punts d'avantatge sobre el Junior B, quart, que aquesta jornada ha perdut 1 a 3 amb el Diagonal. De la resta de partits destaquem el triomf de la Farga per 5 a 2 daavnt l'Esdila, l'empat a 2 del SantCu B davant la Roureda B i derrota del Mira-sol B al camp del Sentmenat per 6 a 1.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.