L'Infantil C i el Prebenjamí A del SantCu, campions de lliga


  • Comparteix:

L'Infantil C del SantCu, campió de lliga

L'Infantil C del SantCu, campió de lliga

L'Infantil C i el Prebenjamí A del Sant Cugat Esport han quedat campions de lliga després d'aconseguir guanyar els seus respectius partits aquesta jornada. L'Infantil C continua invicte i amb un gran balanç golejador. El Prebenjamí A també finalitza primer amb un gran joc i resultats.

El Sant Cugat Esport continua sumant èxits dels seus equips de base. Dos nous equips han celebrat el títol de campions de lliga aquesta jornada. L'Infantil C ha guanyat (1-5) el Sant Quirze i aconsegueix l'ascens a la nova Segona Divisió. Els santcugatencs continuen invictes amb 20 victòries i un únic empat. Un balanç de 156 gols a favor i només 17 en contra.

De la seva banda, el Prebenjamí A també ha guanyat la lliga després de superar (3-6) el Sabadell Nord. Els vermell-i-negres han realitzat un gran joc durant la temporada amb uns gran registres amb 184 gols a favor i només 37 en contra.

Aquests són dos triomfs més dels equips de futbol base del SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.