Aprovada la reforma del futbol base


  • Comparteix:

Dissabte es va votar la reforma de reestructuració de futbol base

Dissabte es va votar la reforma de reestructuració de futbol base

Els clubs catalans de futbol van aprovar per majoria la proposta de remodelació del futbol base de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Sant Cugat Esport, Junior, Penya Blaugrana i Mira-sol Baco han expressat la seva conformitat amb aquesta proposta. Una modificació que implica que a partir de la propera temporada, el futbol base passarà a jugar-se amb set jugadors i els entrenadors estaran obligats a alinear tots els seus nens i nenes durant un partit.

164 assemblearis van reunir-se dissabte a l'INEF de Catalunya per votar la reforma de reestructuració de futbol base. Els participants van donar el vot majoritàriament a l'aprovació d'aquesta reforma en les categories infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. Excepte en l'infantil, aquestes categories passaran a competir en futbol 7 i els partits tindran quatre parts en comptes de dos. A més, tots els jugadors convocats hauran de jugar un mínim de minuts per obligació.

Uns canvis que el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha valorat a Cugat.cat.

Josep Maria Félez

És una proposta que ajuda els nois a formar-se jugant al futbol.


Des del Junior, el director esportiu de la secció de futbol, Hans Shonopher, ha expressat la satisfacció del club per una reforma amb la que el Junior estava d'acord, però ha recordat que l'adaptació suposarà un esforç econòmic.

Hans Schonhoffer

A nivell d'infraestructures tindrà un cost elevat, superior al que tenia fins ara.



El director esportiu del Sant Cugat Esport, Joaquim Garcia, explica l'opinió de la seva entitat sobre la reestructuració.

Joaquim Garcia

En les categories baixes estem totalment d'acord, però en les categories altes s'haurà de veure l'eficàcia de la reforma.




Aquests canvis començaran a aplicar-se a partir de la propera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.