El campus de futbol Moisés Hurtado, a la ZEM de La Guinardera


  • Comparteix:

Cartell del 3r Campus Moisés Hurtado

Cartell del 3r Campus Moisés Hurtado

El Sant Cugat Esport organitza el 3r Campus Moisés Hurtado de futbol a la ZEM de La Guinardera durant tot el mes de juliol, dirigit a nens i nenes d'entre 5 i 16 anys. El campus comptarà amb la participació del jugador de l'Espanyol Moisés Hurtado i d'altres jugadors, exjugadors i tècnics de primer nivell, que aportaran la seva experiència en diferents xerrades i classes teòriques i pràctiques.

El campus tindrà lloc tots els dies laborables del mes de juliol en horari ininterromput de nou del matí a cinc de la tarda a la ZEM de La Guinardera. Un campus, on a més de practicar el futbol, els participants podran gaudir d'autèntiques jornades convivència compaginades amb classes d'aprenentatge i perfeccionament tècnic.

A banda de la presència en algunes sessions del director tècnic del campus, el blanc-i-blau Moisés Hurtado, també participaran altres jugadors i tècnics, que estaran recolzats en tot moment pels coordinadors del campus Alberto Rodríguez i Juanan Gil. Aquest últim admet la importància de poder comptar amb un jugador de primer nivell com el jugador de l'Espanyol Moisés Hurtado.

Juanan Gil

Tenir a Moisés hurtado és un factor molt important per captar nens i transmetre valors.



Les inscripcions són limitades i el formulari pot trobar-se a la web del Sant Cugat Esport (www.santcu.cat). De moment ja hi ha una quarantena d'inscrits i l'organització espera arribar a un total de 200 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.