Campions de lliga i nou equip de Preferent!


  • Comparteix:

El conjunt cadet del Sant Cugat Esport s'ha proclamat campió de lliga a falta d'una jornada per acabar el campionat. Els vermell-i-negres, que han jugat gairebé tot el segon temps amb 10 homes, han guanyat per 3 gols a 2 el Vilanova. Amb aquest triomf i la lliga a la butxaca, els d'Alberto Rodríguez es converteixen en nou equip de Preferent.

Ha estat un bon partit, pràcticament com els de tota aquesta campanya. Els vermell-i-negres han sortit al terreny de joc amb una idea clara, guanyar. I els primers minuts de partit ja s'ha pogut comprovar aquesta intenció, quan el SantCu s'avançava al marcador. Pocs minuts abans del descans els vermell-i-negres s'han relaxat i el Vilanova ha aprofitat per empatar el marcador a u.
A la represa els santcugatencs han sortit amb la mateixa intensitat que els primers minuts del matx, retrobant-se així amb el seu millor joc.
Tot i això qui s'ha avançat al marcador ha estat el Vilanova, avantatge que els ha durat ben poc, perquè ràpidament els d'Alberto Rodríguez han empatat el marcador a dos. Tot i jugar amb un home menys, els santcugatencs han seguit atacant i controlant el joc. D'aquesta manera doncs, pocs minuts abans d'acabar el matx el SantCu ha marcat el gol de la victòria que els ha donat el campionat de lliga i l'ascens a Preferent.
El tècnic vermell-i-negre, Alberto Rodríguez, analitza la gran temporada que ha realitzat el conjunt cadet del club vermell-i-negre.

Alberto Rodríguez

D'aquest ascens el que més valoro és que aquest equip s'ho mereixia.


Amb aquest campionat, el Sant Cugat Esport demostra l'esforç que fa el club amb la base, i és que el conjunt cadet és el sisè equip del club en proclamar-se campió de lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.