El santcugatenc Albert Díaz, campió de la Segona infantil amb el CP Sarrià


  • Comparteix:

L'entrenador Albert Díaz, a dalt a la dreta de la imatge, celebrant el títol amb els seus ajudants i juagdors

L'entrenador Albert Díaz, a dalt a la dreta de la imatge, celebrant el títol amb els seus ajudants i juagdors

L'entrenador santcugatenc de l'infantil A del Club Parroquial Sarrià, Albert Díaz, s'ha proclamat campió del grup 10 de la Segona Catalana. A tres jornades per al final, els nois de Díaz segueixen invictes i han cedit tan sols un empat.

23 partits disputats, 22 victòries i un sol empat. 217 gols a favor i 17 en contra. 10 punts de diferència amb el Vil·la Olímpica, que és segon, i només nou punts per jugar-se. Aquest és el balanç de l'equip que entrena Albert Díaz, que ha dut a terme una temporada excepcional, on encara no coneix la derrota.

Amb la darrera victòria, per tres a vuit a camp de l'Hospitalense, l'equip s'ha assegurat l'ascens de categoria. Un ascens històric ja que el Club Parroquial de Sarrià feia set anys que perseguia aquesta promoció i finalment l'ha trobat amb el santcugatenc al capdavant. El mateix Albert Díaz considera que aquesta ha estat una temporada brillant.

Albert Díaz

El balanç és molt positiu, estem molt contens, molt satisfets i també sropresos.




Actualment, hi ha cinc categories al futbol base infantil. Tercera, Segona (on juga el CP Sarrià A), Primera, Preferent i Divisió d'Honor. L'any vinent però, s'eliminen la Preferent i la Divisió d'Honor i es crea una quarta categoria per baix. Per tant, tot i seguir jugant a Segona, el CP Sarrià A haurà fet un salt de dues categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.