Sant Cugat celebra la Lliga del Barça


  • Comparteix:

Més de 500 persones, segons la Policia Local, s'apleguen a la plaça Gabriel Ferrater que s'ha convertit en el lloc habitual de celebració dels triomfs del Barça a Sant Cugat. El conjunt de Pep Guardiola revalida el títol i acaba la temporada amb la Lliga, la Supercopa d'Europa i d'Espanya, i el Mundial de Clubs.

Sant Cugat continua celebrant els èxits del Futbol Club Barcelona en un lloc tradicional pels santcugatencs, la plaça Gabriel Ferrater. Mig miler de culers han celebrat el títol de lliga aconseguit pel Barça, després que el conjunt blaugrana derrotés per 4 a 0 el Valladolid. Crits, alegria i molta satisfacció dels santcugatencs després que l'equip de Pep Guardiola guanyés la Lliga amb un total de 99 punts, xifra històrica. Alguns dels santcugatencs que s'han apropat fins a la la plaça Gabriel Ferrater expressaven d'aquesta manera la seva satisfacció.

Aficionats

A disfrutar de la festa i que el Barça guanyi més. / És increïble. Tenim el millor equip del món. / Anem a Canaletes a celebrar la victòria del Barça en una lliga igualada.



El Barça tanca aquesta temporada amb quatre títols i amb un gran joc. L'equip de Pep Guardiola s'ha convertit en el just vencedor de la Lliga. La jornada festiva s'ha celebrat sense incidents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.