Gabri es defensa de les acusacions de Caneda: 'Jo estic molt tranquil'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del jugador santcugatenc de l'Espanyol B, Gabri

Imatge d'arxiu del jugador santcugatenc de l'Espanyol B, Gabri

El jugador santcugatenc de l'Espanyol B, Gabriel Gómez 'Gabri', ha desmentit a Cugat.cat les acusacions del jugador del Guijuelo César Caneda, que l'acusa d'haver-li ofert 12.000 euros a canvi de provocar un penal o autoexpulsar-se en els últims instants del partit de tornada de promoció de permanència a Segona B. El santcugatenc ha qualificat de falses les paraules de Caneda, que sí han estat defensades pel president del Club Deportivo Guijuelo, Jorge Hernández, qui assegura confiar fermament en la paraula i la professionalitat del seu jugador.

El president del club castellanolleonès ha confessat que no va assabentar-se dels fets fins després del partit, quan va parlar personalment amb el defensa del seu equip César Caneda, qui va explicar-li les suposades paraules de Gabri. El jugador del Guijuelo assegura que quan quedaven 15 minuts pel final del partit, Gabri va oferir-li 12.000 euros a canvi d'embolicar la troca provocant un penal o autoexpulsant-se del partit.

El president del Club Deportivo Guijuelo, Jorge Hernández, explica a Cugat.cat la versió que César Caneda li ha donat dels fets.

Jorge Hernández

Vaig parlar amb el nostre jugador i em va confirmar que Gabri li havia ofert 12.000 euros.



El president del club guijuelense diu que no pot confirmar la versió del seu jugador, però confia plenament en la seva paraula i el defineix com un gran professional.

Jorge Hernández

Em crec la paraula del meu jugador César perquè és un gran professional i no es mullarà per una tonteria com aquesta.



Tot i les acusacions, el jugador santcugatenc de l'Espanyol B, Gabri, ha desmentit els fets i ha titllat de falsa la versió del jugador del Guijuelo. Gabri s'ha mostrat molest i sorprès per les paraules de César Caneda. Així ho ha explicat a Cugat.cat.

Gabriel Gómez 'Gabri'

És un jugador que no sé si té alguna cosa en contra meva. Una declaració així és una mica forta.



Gabri no s'extranya del suport del president del Guijuelo cap al seu jugador i es mostra molt tranquil davant les acusacions de Caneda.

Gabriel Gómez 'Gabri'

Jo entenc que el seu president pugui creure el seu jugador, però jo estic molt tranquil. El meu cos tècnic em creu a mi i ja està.




Els fets que acusa Caneda i que desmenteix Gabri haurien tingut lloc dissabte en el partit de tornada de la promoció de permanència a Segona B, una eliminatòria que es va resoldre a favor del Guijuelo i que envia l'Espanyol a Tercera divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.