Santboià contra Corralejo i Azuqueca contra Hospitalet

El Santboià de Toni Rodríguez se la juga amb el Corralejo

Futbol

Publicat el 25/mai/10 per Ramon Salmurri

El Santboià, equip on juga el futbolista santcugatenc Toni Rodríguez, i l'Hospitalet, que entrena el resident a Sant Cugat Jordi Vinyals, s'enfrontaran al Corralejo de Fuerteventura i a l'Azuqueca de Guadalajara respectivament, en la primera de les dues eliminatòries de repesca d'ascens a Segona B. L'Hospitalet de Vinyals parteix amb l'avantatge del factor camp, ja que jugarà la tornada a la Feixa Llarga, mentre que el Santboià de Rodríguez, en canvi, haurà de treue el màxim avantatge al partit d'anada.

Pel que fa al Corralejo, rival de Santobià, ha entrat a la repesca després de perdre la seva eliminatòria de campions amb el Club Deportivo Alcalà per un global de 3-2. Per tant, com a campió de grup i amb la tornada a casa, és favorit davant els catalans.

L'Azuqueca, rival de l'Hospi de Jordi Vinyals, va superar l'Universitat d'Oviedo i ara es trobarà amb un Hospi, campió de grup, i ressentit per l'eliminatòria de campions davant el Rayo Vallecano B. Els catalans tenen, a més, la tornada a casa.

Els partits d'anada se celebraran aquest cap de setmana, mentre que els de tornada es disputaran el cap de setmana vinent.