Descendeixen tres segur, la resta de places de descens encara no es poden saber


  • Comparteix:

Els santcugatencs tot i guanyant, no tenen la permanència asegurada

Els santcugatencs tot i guanyant, no tenen la permanència asegurada

El Sant Cugat Esport haurà d'esperar a que finalitzin les promocions d'ascens i de descens de Segona Divisió B cap a baix, per saber quants equips descendeixen definitivament de Primera a Segona Territorial. Si guanyen només evitaran quedar en 15a posició, lloc que també pot implicar el descens depenent de la puntuació dels altres grups de Barcelona, el 2, el 3 i el 4, on està el club santcugatenc.

El que és segur és que el 16è, 17è i 18è perden la categoria. La provincia de Barcelona té tres dels sis grups de la Primera Territorial. És per això que els dos pitjors 15ens classificats dels grups 2, 3 i 4 també perdran la categoria. Una d'aquestes places la ocuparà segur un dels equips del grup 2, que tenen la puntuació més baixa dels tres grups. L'altre serà pel grup 3 o el 4, on està el Sant Cugat Esport.

Els santcugatencs ja no poden ocupar cap de les tres places que donen l'ascens directe. I si guanyen el Junior diumenge, evitarien finalitzar en 15a posició. Però tot i així, els santcugatencs no sabran fins que no finalitzin les promocions d'ascens i de descens de Segona Divisió B cap a baix. El nombre d'equips que pugin i baixin de Segona Divisió B, Tercera Divisió, Primera Catalana i Preferent Territorial afectarà la composició de la Primera Territorial. Contra més equips baixin i menys pugin, més seran les places de descens a la Primera Territorial, que ha de tenir com a màxim un total de 18 equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.