Tres santcugatencs es veuran les cares a Segona B


  • Comparteix:

Fernano Maestro, un dels tres santcugatencs de la Segona Divisió B

Fernano Maestro, un dels tres santcugatencs de la Segona Divisió B

L'Alcoià, amb el porter Fernando Maestro, el Santboià, amb el davanter Toni Rodríguez i l'Sporting Mahonès dirigit per Joan Esteva es podrien enfrontar en el grup tres de la Segona Divisió B. Així ho ha confirmat el Comitè Executiu de la Federació Espanyola de Futbol. La proposta, que reuniria tres santcugatencs a la mateixa categoria, ha de ser ratificada per l'assemblea de l'ens federatiu.

Seguint la tendència dels darrers anys, sembla que el grup tres de la Segona B estarà integrat per set equips catalans, nou valencians, tres balears i un aragonès. L'assemblea de la Federació Espanyola de Futbol ha de donar el vistiplau a la configuració d'aquests grups.

Tres santcugatencs disputaran aquesta competició. Un clàssic de la categoria és l'Alcoià que es torna a marcar l'objectiu de l'ascens després de perdre el play-off les dues darreres temporades. El porter i capità santcugatenc d'aquest equip, Fernando Maestro, acaba de renovar i complirà la seva setena temporada en aquest conjunt.

Un altre santcugatenc que estarà a Segona B és Joan Esteva, entrenador de l'Sporting Mahonès, que suma el seu segon any a la categoria i la seva tercera campanya al conjuny menorquí.

La gran novetat del grup serà el Santboià que acaba de pujar i compta amb el davanter santcugatenc Toni Rodríguez a les seves files.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.