Monés i Vidal-Abarca, nous directius del Barça


  • Comparteix:

Josep Ramon Vidal-Abarca és nou directiu del Barça

Josep Ramon Vidal-Abarca és nou directiu del Barça

Els santcugatencs Josep Ramon Vidal-Abarca i Jordi Monés s'han convertit en nous directius del FC Barcelona aquest migdia quan el nou president Sandro Rosell ha pres possessió del càrrec. Vidal-Abarca s'encarregarà de l'àrea institucional Jordi Monés estarà dins l'àrea esportiva i mèdica del club.

Jordi Monés té 48 anys i és metge especialitzat en oftalmologia. Monés és un dels cinc directius de l'àrea esportiva i mèdica del club, un càrrec que ja va ocupar entre el 2003 i el 2005 amb Joan Laporta com a president. Ara, amb Rosell, serà un dels encarregats de desenvolupar l'àmbit de preparació i modernització del treball de la base.

D'altra banda, Josep Ramon Vidal-Abarca té 47 anys i és arquitecte. Vidal-Abarca s'ocuparà de l'àrea institucional on s'encarregarà d'instal·lacions i seguretat.

Els santcugatencs Josep Ramon Vidal-Abarca i Jordi Monés formen part de la directiva del nou president del FC Barcelona, Sandro Rosell, pels propers sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.