Victòria de 'Migue' en el cinquè test de la pretemporada

Temes relacionats

Primera derrota de Migue (10/ago/10)

'Migue' aconsegueix el quart triomf de la pretemporada

El santcugatenc 'Migue' i el Girona guanyen 0 a 3 a l'Olot en el cinquè partit de pretemporada. El futbolista, que ha jugat els 90 minuts, es retroba amb la victòria després de la derrota en l'amistós contra el Llagostera. 'Migue' i els seus companys continuen amb una dinàmica positiva després de guanyar quatre dels cinc partits disputats fins ara.

Continuen els bons resultats durant la pretemporada del Girona de 'Migue', després d'imposar-se per 0 a 3 a l'Olot. El santcugatenc va jugar els 90 minuts en un partit que els vermell-i-blancs van deixar sentenciat a la primera part, ja que al minut 26 'Migue' i els seus companys ja guanyaven per 0 a 2. A la segona part, un dels nous fitxatges del Girona, Despotovic va marcar el tercer.

Amb aquesta victòria el Girona suma quatre victòries i només una derrota en el que va de pretemporada.