Benja es retira de l'entrenament per unes molèsties


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Benja

Imatge d'arxiu de Benja

El futbolista santcugatenc Benja, que va formar part de l'expedició del Futbol Club Barcelona en la gira asiàtica, ha tornat a entrenar-se a les ordres del tècnic del Barça B, Luis Enrique, i s'ha hagut de retirar de l'entrenament per unes molèsties a la cama.

Benja no ha estat seleccionat per Pep Guardiola per continuar entrenant amb el primer equip, fet que suposa que el santcugatenc no jugarà la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla. Per tant, Benja que ha tornat a entrenar amb el Barça B, ja es troba a les ordres del seu tècnic, l'asturià Luis Enrique. Després de la pretemporada amb el primer partit, el santcugatenc ha arribat carregat i s'ha hagut de retirar de l'entrenament per unes molèsties a la cama. Ara, al davanter santcugatenc se li faran proves mèdiques per descartar cap lesió greu.Benja, que ja prepara la nova temporada a Segona Divisió, espera gaudir de minuts, sempre segons el criteri de l'entrenador.


Benja

Jo estic a la disposició del 'míster' per jugar on digui. El meu objectiu és disputar el major nombre de minuts possible.



Benja no amaga la il·lusió de poder jugar en estadis de Primera Divisió, però assegura que l'objectiu del filial és la permanència.

Benja

Disfrutarem molt. Crec que farem un bon paper i serem capaços de mantenir la categoria.



D'aquesta forma el santcugatenc finalitza la pretemporada amb el primer equip amb un balanç de tres partits jugats i torna a les ordres de Luis Enrique.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.