Jordi Muñoz: 'El Sant Cugat està més fort que el Junior'


  • Comparteix:

El Junior no mostra tan bones sensacions com l'any passat, segons Muñoz

El Junior no mostra tan bones sensacions com l'any passat, segons Muñoz

L'entrenador santcugatenc del Ripollet, Jordi Muñoz, creu que aquesta temporada el Sant Cugat Esport tindrà més possibilitats d'ascens que no pas el Junior FC. El tècnic, que s'ha enfrontat amb els dos conjunts durant la pretemporada, assegura que la plantilla blau-i-negre de l'any passat era més forta que la d'enguany, tot i que reconeix que Francesc Puig és un bon entrenador.

Aquest estiu, Muñoz ha pogut veure en acció els dos conjunts santcugatencs de Primera Territorial, el Sant Cugat i el Junior. El matx entre el Junior i el Ripollet, disputat a Sant Cugat, va acabar amb victòria visitant (2-3), mentre que el partit amb el SantCu va acabar amb empat (1-1).

Després d'enfrontar-se amb tots dos conjunts, l'entrenador del Ripollet, Jordi Muñoz, preveu que el Sant Cugat serà més fort que el Junior aquesta temporada.

Jordi Muñoz

El Junior tenia millor equip l'any passat. Veig el Sant Cugat més fort.



El Junior i el Sant Cugat debuten aquest cap de setmana a la lliga. El SantCu ho fa a casa davant el Juventud Prat i el Junior al camp del Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.