Migue cau en el primer derbi català de la temporada


  • Comparteix:

Derrota del Girona a la segona jornada

Derrota del Girona a la segona jornada

Primera derrota en lliga de Migue i el Girona en el primer derbi català de l'any. El Nàstic, que ha jugat amb dos homes més la última mitja hora de partit, ha aprofitat dues rematades de Powell per endur-se el triomf (2-0).

Partit igualat el que s'ha viscut a Tarragona entre el Nàstic i el Girona. Migue ha disputat els 90 minuts, però no ha pogut contribuir a la segona victòria consecutiva del Girona. Els locals han aprofitat les expulsions de José i Moha al minut 60 de partit per llençar-se a la recerca dels tres punts. L'entrenador del Nàstic, Luis César, ha fet debutar Berry Powel, jugador que ha estat sense equip fins fa pocs dies. Precisament Powel ha aprofitat dues rematades en cinc minuts per aconseguir dos gols en el seu primer partit oficial amb el conjunt tarragoní i donar els tres punts al seu equip.

Després de la victòria en el primer partit de lliga contra el Tenerife, Migue i el Girona sumen tres punts un cop disputades les dues primeres jornades de la Segona Divisió. La propera setmana reben l'Osca a Montilivi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.