S'acaben les proves

Imatge d'arxiu d'un partit del SantCu

El Sant Cugat Esport finalitza la pretemporada amb un triomf (3-1) davant el Carmel. Dos gols a la primera part han estat suficients per encaminar el matx abans del descans. Al tram final, la duresa dels visitants ha provocat que el joc s'aturés constantment i es perdés ritme.

Bona imatge del Sant Cugat en l'últim partit abans de l'inici de la lliga. El 3 a 1 davant el Carmel fa que els vermell-i-negres tanquin de la millor manera possible la pretemporada i encarin amb optimisme la competició regular. Dos gols en el primer temps han posat les coses de cara pels vermell-i-negres. Ja a la segona part han aconseguit el tercer. Enmig d'un partit força dur, el Carmel ha retallat distàncies al marcador. El tram final de partit ha estat marcat per la violència, tal com explica el tècnic del SantCu José Luis Duque.