La Penya Blaugrana envia material esportiu als més necessitats


  • Comparteix:

Imatge: www.pbsantcugat.com

Imatge: www.pbsantcugat.com

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha dut a terme, com cada any, una iniciativa solidària per ajudar els més pobres. Aquesta vegada ho ha fet enviant material esportiu a Namíbia a través d'Alícia i Sílvia Cozar, dues socies que han viatjat al país africà. L'ONG Hisa Namíbia ha col·laborat també en el repartiment de la roba.

La iniciativa solidària va començar ara fa quatre anys. Des de llavors la Penya Blaugrana ha ajudat l'Àfrica i l'Àsia a través de viatges personals de socis o directius que aprofiten per dur roba per als més necessitats.

El president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, ha explicat el procés i ha afirmat que és un projecte cabdal per la Penya.

Josep Maria Félez

Aprofitem els viatges per portar el material esportiu, amb roba que es pot utilitzar.


La donació s'ha fet al barri de Katutura de la capital del país, Windhoek. La col·laboració de l'ONG Hisa Namíbia ha estat molt important per la realització de la iniciativa, una organització que utilitza el futbol com a element integrador i de lluita contra la pobresa. Hisa Namíbia actua sobretot entre la població infantil i juvenil de les zones més deprimides de Windhoek.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.