Brasil no dóna opció a la sorpresa

Imatge de l'Agència EFE

El futbolista santcugatenc Benja i els seus companys del Barça B han perdut (0-3) contra la selecció de Brasil en el partit amistós disputat dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La sòlida defensa 'canarinha' ha dissolt qualsevol intent de buscar el gol de Benja, que ha saltat a la gespa després del descans i ha diposat de poques ocasions de perill.

La selecció brasilera ha imposat la seva jerarquia davant els jugadors blaugranes i no ha donat cap opció a la sorpresa. Ja en la primera part, la 'seleçao', entrenada per Mano Menezes, s'ha posat per davant al marcador gràcies a dos gols gairebé consecutius del jugador del Liverpool Lucas Leiva i del milanista Alexandre Pato. Així doncs, els homes de Luis Enrique s'han vist superats pels brasilers, que s'han fet amb el control de la pilota i no han deixat que els culers poguessin fer el seu joc.

El tècnic asturià, que ha decidit reservar la majoria de jugadors que van ser titulars diumenge contra el Xerez, ha introduït alguns canvis en la segona part, donant entrada al santcugatenc Benja, que s'ha situat com a extrem dret de l'atac blaugrana. En aquests segons 45 minuts, el filial barcelonista ha aconseguit millorar el seu joc, però no ha estat suficient per fer mal a la defensa 'canarinha', que no ha deixat que Benja i els seus companys s'apropessin a la porteria brasilera.

A deu minuts pel final, Fernandinho ha tancat el marcador anotant el 0-3 definitiu. Tot i la derrota, els jugadors del Barça B han acabat el partit satisfets d'haver-se pogut enfrontar amb un rival d'entitat com la selecció brasilera, cinc vegades campiona del món i que ha aliniat jugadors com Robinho, Pato i els blaugranes Dani Alves i Adriano.