Benja s'estrena amb gol en la derrota del Barça B mentre el Girona torna a guanyar


  • Comparteix:

El primer gol de Benja a la Segona Divisió ha estat insuficient

El primer gol de Benja a la Segona Divisió ha estat insuficient

El futbolista santcugatenc del Barça B, Benja, aconsegueix el gol de l'honor en la derrota encaixada pel conjunt blaugrana, 5 a 1, en la seva visita al Cartagena. Benja, que ha sortit des de la banqueta en el minut 65 de partit, anota així el seu primer gol a Segona Divisió. Un gol que no serveix per evitar la golejada en contra del conjunt entrenat per Luis Enrique, que trenca així una ratxa de dues victòries consecutives.

Després del bon joc mostrat en les dues primeres jornades de lliga, el conjunt blaugrana no ha pogut sumar la tercera victòria del campionat. Amb algunes baixes de pes en el mig camp, com Oriol Romeu o Jonathan Dos Santos, el Barça B ha encaixat dos gols molt ràpidament i a la mitja part ja perdia per 2 a 0, gràcies als gols aconseguits per Cala i Toché per part del Cartagena.

A la represa, Toni Moral, futbolista sortit de la cantera del Barça, ha aconseguit dos gols més, el segon, amb el santcugatenc Benja ja en el terreny de joc. En el minut 84, Benja ha aconseguit el gol de l'honor pel filial blaugrana. I quan semblava que el partit finalitzaria amb un 4 a 1 en contra pel Barça, l'equip murcià ha ampliat l'avantatge aconseguint el cinquè gol mitjançant Víctor.

Primera derrota del Barça B que arriba en la tercera jornada de lliga. La propera setmana els blaugranes reben el Rayo Vallecano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.