Empat polèmic del SantCu i golejada del Junior a la primera jornada de lliga

Imatge del porter santcugatenc, Marc Antoni, esperant el penal

Sort dispar pels dos equips santcugatencs de Primera Territorial en la primera jornada de competició. El Sant Cugat Esport suma el primer punt a la lliga després d'empatar (2-2) amb el Juventud El Prat en un partit marcat per les decisions arbitrals. El Junior, de la seva banda, goleja (0-4) un novell de la categoria, el recent ascendit Bellvitge.

El partit del SantCu ha estat marcat per l'actuació arbitral a la segona meitat. Amb dos a un al marcador i després que els vermell-i-negres s'haguessin avançat dues vegades al minut quatre i al minut 50, l'àrbitre ha expulsat per doble targeta groga a Djailson i, minuts després, el santcugatenc Burgos ha vist targeta vermella per un penal que ha significat el gol de l'empat.

Amb nou jugadors l'equip ha sabut estar ben col·locat i ha arribat a tenir alguna aproximació perillosa. El tècnic, José Luis Duque, analitza el punt sumat.

José Luis Duque

Hem tret un punt i estem satisfets. En l'11 contra 11 s'ha vist un equip, que, en tot moment ha portat la iniciativa del joc i ha dominat.

De la seva banda, el Junior s'ha aprofitat del nouvingut Bellvitge i l'ha golejat amb quatre gols a zero en un gran partit. El matx ha sortit rodó per als blau-i-negres, que s'han avançat gràcies a un gol de penal. Un minut abans del descans Dani Espada ha fet el segon, que donava tranquil·litat per encarar el segon temps. Dos gols més de Pol Barceló han arrodonit un triomf que permet al Junior començar la lliga marcant el pas. El tècnic del conjunt santcugatenc, Francesc Puig, també ha debutat en el partit d'avui. Puig afirma que 'l'equip ja té el to físic adequat' i analitza l'enfrontament.

Francesc Puig

Físicament tenim 'xispa'. Hem fet un partit molt seriós i hem deixat la porteria a zero per primera vegada. El resultat ho diu tot.

Amb aquests resultats el Junior és el primer líder del grup tres i el SantCu es coloca desè. La propera jornada porta el primer derbi de la temporada a camp del Junior. Serà dissabte a les quatre de la tarda.