Cap derrota

Imatge extreta de www.sport.es

Futbol

Publicat el 19/set/10 per Axel Camarasa

Tots els futbolistes santcugatencs que militen a la Segona B i Tercera Divisió de futbol han aconseguit puntuar en els seus respectius partits. Lucas Porcar ha aprofitat els pocs minuts que ha disputat per fer el segon gol de l'Espanyol B, tot i l'empat final. Joan Esteva amb l'Sporting Mahonès i Toni Rodríguez amb el Santboià han estat els únics a sumar els tres punts.

Bon cap de setmana per als santcugatencsc de Segona B i Tercera Divisió. Lucas Porcar ha sortit des de la banqueta dels suplents i només ha necessitat cinc minuts per aconseguir el segon del filial blanc-i-blau en l'empat (2-2) contra la Montañesa. David López també ha disputat aquest partit. A la Segona B, dos empats i dues victòries. L'Sporting Mahonès dirigit per Joan Esteva s'ha imposat (2-1) la Gramenet i se situa a la quarta posició del grup tres. Idèntic resultat ha obtingut el Santboià de Toni Rodríguez, que s'ha desfet (2-1) de l'Ontinyent. Fernando Maestro ha aconseguit un punt positiu (1-1) contra el segon classificat de d'aquest grup tres, l'Oriola.

En el grup quatre, males notícies per Jaume Sobregrau, que ha abandonat el terreny de joc abans de la mitja hora de joc en l'empat (1-1) del San Roque contra el Lorca. Gabri ha jugat els noranta minuts d'aquest mateix partit.