Ricardo Martínez surt de la UCI i ja és a planta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

El jugador del Mira-sol Baco Ricardo Martínez ha sortit de la Unitat de Cures Intensives de l'hospital de la Vall d'Hebron i ha estat traslladat a planta. El jugador mirasolenc evoluciona favorablement del fort cop que va rebre en xocar amb un company en un partit amistós i s'espera que en els propers dies comenci la recuperació.

Vista l'evolució favorable de Ricardo Martínez en els darrers dies, els metges de la Vall d'Hebron han considerat traslladar Martínez a planta per començar en uns dies el procés de recuperació. El jugador del Mira-sol Baco parla lentament i coneix els seus familiars i amics.

El vicepresident dels equips amateur del Mira-sol Baco, Pepe Jurado, explica com es troba i evoluciona Ricardo Martínez.

Pepe Jurado

Coneix a la gent i fins i tot pregunta els seus companys el resultat dels partits. Confiem que no li quedin gaires seqüeles.



La intenció dels metges de la Vall d'Hebron és que en els propers dies Ricardo Martínez comenci el procés de recuperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.