Raducanu, a un pas de la PBSC


  • Comparteix:

Imatge de Claudiu Raducanu en la seva etapa a l'Espanyol

Imatge de Claudiu Raducanu en la seva etapa a l'Espanyol

El futbolista romanès Claudiu Raducanu està a un pas de convertir-se en nou jugador de la Penya Blaugrana Sant Cugat. Així ho ha confirmat l'entrenador del primer equip i representant del davanter, Carlos Guardia, que compta amb Raducanu com a jugador i ajudant tècnic. Guardia ha assegurat que 'és tot un luxe' incorporar un futbolista de la talla de Raducanu, exjugador del RCD Espanyol, Steaua de Bucarest i exinternacional amb la selecció romanesa.

Claudiu Raducanu, de 33 anys va acabar la passada temporada al Premià i des de llavors s'entrena a la Penya Blaugrana Sant Cugat. Després de realitzar la pretemporada amb l'equip blaugrana i jugar alguns partits amistosos, el romanès està punt de tancar la seva incorporació a la PBSC. El davanter, que entrena ja un equip aleví de l'entitat santcugatenca, complirà tasques de jugador i ajudant tècnic al primer equip.

L'entrenador dels barcelonistes i representant de Raducanu, Carlos Guardia, avança que la decisió es prendrà en breu i que no depèn de factors econòmics.

Carlos Guardia

Jugarà amb nosaltres per fidelitat a mi, no per interessos econòmics.


Guardia diu que l'ha portat per fer un equip més competitiu i assegura que és un luxe que estigui a la PBSC. Tot i això, com a representant del jugador, reconeix que està preparat per escoltar qualsevol oferta professional que se li ofereixi.

Carlos Guardia

Està preparat per qualsevol oferta professional que pugui arribar-li. Mentre això no passi, jugarà a la PBSC.


Així doncs, tot apunta a que, de moment, la PBSC comptarà amb la presència de Raducanu. El romanès ha passat per clubs com el RCD Espanyol, l'Steaua de Bucarest i el Cluj i ha estat internacional dos vegades amb la selecció romanesa. En els últims anys, Raducanu ha jugat al Poble Sec, Gavà i Premià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.