Temporada per a la consolidació


  • Comparteix:

Prop de 300 jugadors han saltat a la gespa de la ZEM de Mira-sol en l'acte de presentació de temporada del CFU Mira-sol Baco. El president de l'entitat, Joan Salabert, ha definit l'acte com una jornada especial i ha explicat que el club ha arribat a una etapa de consolidació. Un cop acabada la cerimònia, tots els integrants del club han tingut un moment de record pel seu company d'equip Ricardo Martínez, ferit de gravetat fa dues setmanes en un partit amistòs.

El club verd-i-blanc ha presentat un total de 20 equips, que sumen un gairebé 300 jugadors de totes les edats i categories. El president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, ha explicat que el club entra ara en una fase de consolidació.

Joan Salabert

Tenim aspiracions de consolidar-nos. Volem que això sigui així cada any.


De la seva banda, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha animat el club i les famílies a gaudir d'una temporada plena d'èxits.

Jordi Puigneró

La veritat és que fa goig. Els animo a tots a que aquesta sigui una temporada exitosa pel Mira-sol.



Un cop ha acabat l'acte de presentació, els jugadors del club han mostrat una pancarta de suport al seu company d'equip Ricardo Martínez, que va resultar ferit de gravetat en un partit amistós. Amb aquest homenatge, el club verd-i-negre ha volgut tenir un moment de record per Martínez, ingressat a l'hospital des de fa dues setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.