El Mira-sol Baco organitza un curs de monitor de futbol base


  • Comparteix:

El Mira-sol organitza un curs de monitor d efutbol base

El Mira-sol organitza un curs de monitor d efutbol base

El CFU Mira-sol Baco i la Federació Catalana de Futbol organitza un curs de monitor de futbol base al Casal Cultural de Mira-sol. El títol serà necessari a partir de la temporada vinent per poder entrenar les primeres divisions d'infantil, aleví i benjamí. El curs començarà el 4 d'octubre i finalitzarà el 30 de desembre

El curs constarà de 65 hores dividides en onze assignatures, entre les quals hi haurà tècnica, tàctica, metodologia i psicologia. La importància d'obtenir el títol ha augmentat ja que a partir de la temporada vinent serà obligatori per poder entrenar les primeres competicions d'infantil, aleví i benjamí.

El coordinador del Mira-sol Baco, Jordi Gómez, ha afirmat que va ser el club qui va prendre la iniciativa per poder acollir els curs.

Jordi Gómez

Vam trucar per aconseguir que el Mirasol fos una seu pel curs de monitors. Pels nostres i pels de tot Sant Cugat.




De moment, hi ha més d'una vintena d'inscrits, superant el mínim de vint participants obligatoris per a què el curs es pugui impatir. Les sessions seran dilluns i divendres, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre, entre el 4 d'octubre i el 30 de desembre. El període per fer les inscripcions estarà obert fins el dia 29 de setembre i es poden tramitar a través de la web www.fcf.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.