Triomf treballat del Mira-sol davant el Sant Pere Nord

Equip del Mira-sol Baco, líder després de dues jornades de competició

El Mira-sol Baco guanya (4-2) el Sant Pere Nord B i continua com a líder del grup 14 de la Tercera Territorial. Els verd-i-blancs remunten el matx per dues vegades i acaben sumant els tres punts davant un rival molt dur.

Després de dues jornades de competició, el Mira-sol Baco suma els seus partits per victòries. Els mirasolencs han suat de valent per sumar els tres punts en joc. El Sant Pere Nord B ha inaugurat el marcador ben aviat, però els locals han empatat abans d'arribar al descans.

A la represa, els egarencs han tornat a posar-se per endavant situant l'1 a 2. Minuts més tard, els locals han tornat a empatar. La jugada clau ha arribat quan l'àrbitre xiulava un penal a favor del Sant Pere Nord que el porter mirasolenc aturava. I quan s'arribava a les acaballes del matx, penal a favor del Mira-sol que servia per posar el 3 a 2. Restaven cinc minuts per acabar el partit quan un altre gol verd-i-blanc situava el 4 a 2 definitiu. El Mira-sol Baco ha sumat els sis punts en joc i la propera jornada visita el camp del Can Boada B, rival de mitja taula.