L'Alcoià és l'únic capaç de guanyar a Segona B


  • Comparteix:

L'Espanyol B se situa segon a la classificació.

L'Espanyol B se situa segon a la classificació.

L'Alcoià de Fernando Maestro és l'únic conjunt capaç de guanyar (2-0) entre els equips amb participació santcugatenca a Segona B. El conjunt alcoià es col·loca així tercer al grup tres de Segona B amb dotze punts. De la seva banda, l'Espanyol B de Lucas Porcar i David López venç (1-0) i se situa a la segona posició del grup cinc de Tercera Divisió.

Només l'Alcoià de Fernando Maestro ha pogut vèncer entre els equips amb jugadors santcugatencs a Segona B i se situa a la tercera posició, a només cinc punts del líder, el Sant Andreu. L'Sporting Mahonès de Joan Esteva perd (1-0) al camp de l'Ontinyent, mentre que el Santboià cau també a domicili contra el Dènia (2-0). Pel que fa al grup quatre, el San Roque de Lepe amb la participació dels santcugatencs Gabri i Sobregrau, és derrotat (1-0) a Puertollano, i cau fins la novena posició a la classificació.
A Tercera Divisió l'Espanyol B venç (1-0) el Cornellà i escala fins la segona posició a només un punt del líder, el Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.