Hristo Stòitxkov esperona la PBSC


  • Comparteix:

L'acte de presentació dels 20 equips de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stòitxkov (PBSC-H8S) ha tingut com a protagonista l'exjugador búlgar del FC Barcelona. La ZEM de Can Magí ha acollit els 374 futbolistes de l'entitat en un acte que dóna el tret de sortida a la temporada. Stòitxkov ha declarat a Cugat.cat que està orgullós del funcionament de la seva escola a la nostra ciutat.

La Penya Blaugrana encara aquest nou any amb l'objectiu de mantenir les categories de tots els equips i centrar-se en la qualitat de la formació dels jugadors. Així ho ha explicat el president de la PBSC, Josep Maria Félez, que ha qualificat la jornada d'exitosa i ha agraït la presència d'Stòitxkov.

Josep Maria Félez

Estem en 374 jugadors. No en volem més perquè no volem massificar.



De la seva banda, Stòitxkov s'ha mostrat orgullós de la seva escola santcugatenca i de l'evolució que ha tingut al llarg dels seus sis anys d'història.

Hristo Stòitxkov

Estic molt content per l'evolució. L'escola segueix funcionant després de sis anys.



Qui també ha acudit a l'acte ha estat el regidor d'Esports, Xavier Amador, que ha lloat la figura de l'exjugador búlgar i la seva implicació amb l'esport de formació santcugatenc.

Xavier Amador

És extraordinari veure el ganxo que té i com anima tots els nens.




Una de les cares conegudes que s'ha vist entre els centenars de pares i mares assistents ha estat la del també exjugador del Barça Michael Reiziger, que té dos fills que juguen a la penya i que ha destacat la qualitat formativa de l'escola del seu excompany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.