Nou empat, contra 10 jugadors


  • Comparteix:

Imatge Sant Cugat Esport-San Mauro

Imatge Sant Cugat Esport-San Mauro

El Sant Cugat Esport suma el quart empat de la temporada contra el Sant Mauro (2-2). Els vermell-i-negres no treuen profit de la superioritat numèrica durant més de 25 minuts, després de l'expulsió d'un rival, i es deixen empatar en una jugada aïllada.

Quatre punts, fruit de quatre empats en les cinc jornades de lliga disputades, situen el Santcu a la zona baixa de la taula. El Sant Mauro ha aprofitat la primera aproximació a l'àrea de Marc Antoni per avançar-se en el marcador, en el que fins el moment era una matx avorrit i poc intens. Un gol d'Abdul abans del descans, després d'aprofitar un embolic dins l'àrea, ha fet justícia. La jugada clau ha arribat al minut 65, quan un jugador visitant ha estat expulsat per doble amonestació. Amb un home més, els santcugatencs han transformat el segon pocs minuts després, que feia presagiar la primera victòria de la temporada. Però una jugada puntual del Sant Mauro ha significat l'empat definitiu. El tècnic vermell-i-negre, José Luís Duque, explica que han jugat bé, però que les errades els han condemnat.

José Luís Duque

Continuem jugant bé, però seguim cometent errors defensius molt greus que ens costen el partit.


La propera setmana el SantCu s'enfronta al Moja, equip de la zona capdavantera de la classificació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.