El Mira-sol i la Penya qualifiquen 'd'injusta' la petició del president de la FCF


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu de la ZEM Jaume Tubau

Els presidents del Mira-sol Baco, Joan Salabert, i de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), Josep Maria Félez, qualifiquen 'd'injusta' la petició del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Casals, de construir un camp més pel Sant Cugat Esport. Segons els dos presidents és cert que Sant Cugat necessita un altre camp, però l'ús d'aquest caldria dividir-lo entre els tres clubs de la ciutat. Casals va aprofitar l'acte de presentació del Sant Cugat Esport, celebrat dissabte, per fer-li la petició a l'alcalde, Lluís Recoder.

Les paraules del president de la FCF, Jordi Casals, han provocat una ràpida reacció als altres dos clubs de futbol santcugatencs. El Mira-sol Baco està duent a terme una regularització del creixement per manca d'instal·lacions. És per això que el president verd-i-blanc, Joan Salabert, considera que sí que és cert que la ciutat necessita un altre camp de futbol, però que seria 'injust' que només fos pel SantCu.

Joan Salabert

Rotundament penso que s'ha de compartir entre tots els clubs de la ciutat. A la pista d'atletisme hi haurà un camp de futbol i em semblaria injust que aquest fos destinat exclusivament al Sant Cugat.



En la mateixa línia ha respost el president de la PBSC, Josep Maria Félez. I és que des de la Penya també s'ha hagut de regular el creixement del club per no massificar la ZEM de Can Magí i permetre als jugadors la millor tecnificació de l'esport. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Felez

Penso que no és just que demani un camp pel Sant Cugat quan som més entitats aquí. Quan vegi al president de la FCF li diré personalment.



En total els tres clubs de futbol de la ciutat sumen més de 1.000 jugadors i cadascun utilitza una Zona Esportiva Municipal diferent, la Jaume Tubau, el SantCu; la de Mira-sol, el Mira-sol i la de Can Magí la PBSC.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.