Final prematura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un matx a la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu d'un matx a la ZEM Jaume Tubau

El Sant Cugat Esport encara la 7a jornada de lliga amb la necessitat de sumar el primer triomf de la temporada davant el Cubelles. Els vermell-i-negres han patit forces jugades desafortunades durant la lliga i esperen trencar aquesta ratxa diumenge al migdia a la ZEM Jaume Tubau. L'entrenador del SantCu, José Luis Duque, afirma que 'a partir d'ara cada partit és una final'.

El SantCu rep el Cubelles enmig d'un ambient enrarit per la mala fortuna que pateix l'equip i per l'ansietat per guanyar el primer partit en lliga. És per això que el tècnic de l'equip, José Luis Duque, adverteix que s'ha de guanyar 'sí o sí'.

José Luis Duque

Hem de sumar tres punts sí o sí. Estem a la jornada set i ja juguem finals.



Els santcugatencs sumen dos empats i una derrota com a locals i arriben al matx després de caure al camp del Moja, marcant en pròpia porta i en el temps afegit el gol de la derrota. Per la seva banda, el Cubelles suma 8 punts i a l'últim partit va perdre a casa contra el Bellvitge (1-2).

El matx es disputa diumenge, a dos quarts de cinc, a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.