El Girona no aixeca cap i el Barça B empata


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Migue

Imatge d'arxiu de Migue

El Girona de Migue s'ha deixat remuntar contra el Betis (2-1) i només ha sumat un punt en els últims cinc partits. El Barça B, sense Benja, ha tret un empat (1-1) de la seva visita al Nàstic de Tarragona.

El santcugatenc Migue no estarà massa content del partit contra el Betis ni de la trajectòria del Girona en les últimes jornades. Només un punt aconseguit de 15 possibles és un balanç pobre pel conjunt vermell-i-blanc. Contra el Betis, el gol de Moha feia somiar amb un triomf davant un dels candidats a l'ascens. Però dos gols de defenses rivals, han permès als sevillans capgirar el marcador i furgar a la ferida gironina.

Més positiu ha estat el resultat del Barça B davant l'altre equip català de Segona, el Nàstic. El santcugatenc Benja ha estat descartat pel tècnic Luis Enrique i no ha entrat a la convocatòria. Nolito ha avançat el filial blaugrana i Eloi Gila ha aconseguit l'empat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.