Només una victòria dels santcugatencs a Segona B


  • Comparteix:

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, aconsegueix la victòria al camp del Benidorm (0-1). L'altre partit amb presència santcugatenca, el Dènia- Sporting Mahonès ha acabat amb empat a zero. Finalment, el Santboià, del davanter Toni Rodríguez, perd (2-0) al camp del Badalona.

Amb aquesta victòria el porter santcugatenc Fernando Maestro suma amb l'Alcoià 13 punts i es col·loca en la novena posició. Amb 13 punts també se situa l'Sporting Mahonès, dirigit per Joan Esteva que ha empatat davant el Dènia. El davanter santcugatenc del Santboià, Toni Rodríguez, no pot evitar la derrota del seu equip que es troba com a penúltim a la classificació.

Gabri i Jaume Sobregrau van guanyar dissabte contra el Cadis i se situen en la segona posició del grup quart de la Segona B. Pel que fa a Tercera Divisió, l'Espanyol B de Lucas Porcar i David López va caure derrotat a casa contra el Vilafranca (0-1) i continua a la part mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.