Victòria de líder

El Junior manté el lideratge amb una nova victòria a domicili

El Junior venç (0-2) l'Espluguenc a domicili en uns darrers minuts trepidants. El marcador ha mostrat l'empat a zero durant pràcticament tot el partit, fins que al minut 84 Moja ha anotat el primer gol santcugatenc. A dos minuts pel final del temps reglamentari, Raúl ha apuntalat la victòria amb el segon gol. Els de Francesc Puig segueixen amb aquesta victòria a la primera posició del grup 3 de Primera Territorial.

La igualtat ha estat l'autèntica protagonista del partit. Durant la primera part els dos conjunts han tingut dues clares oportunitats. Els santcugatencs han estavellat una pilota al pal, mentre que els locals han estat a punt de fer pujar un gol en el marcador amb una rematada després d'un llançament de córner que ha passat fregant la porteria blau-i-negra. Malgrat aquestes ocasions han estat les defenses les que s'han imposat durant el primer temps. A la segona part el Junior ha seguit intentant cercar la porteria rival, tot i que en molts compassos del joc eren els d'Esplugues els propietaris de la pilota. Quan semblava que el matx acabaria en taules, Francesc ha fet una bona passada en profunditat que Moja no ha desaprofitat i ha rematat al fons de la porteria local. Amb l'avantatge al marcador, el tècnic santcugatenc ha aprofitat els canvis per mantenir el resultat, i un recent incorporat al joc, Raúl, ha rematat de cap una falta des de fora l'àrea i ha fet el 0-2 definitiu. L'entrenador del Junior, Francesc Puig, ha remarcat la importància de vèncer en camps com aquest.

Francesc Puig

Són partits que et fan molt fort, tot i que podria haver guanyat qualsevol equip.

Amb aquests tres punts els blau-i-negres ja en sumen 17, amb quatre victòries en quatre partits a domicili. Així, els santcugatencs mantenen el lideratge una jornada més. La setmana vinent els de Puig reben el Sant Joan Despí, dissabte a les quatre de la tarda.