Victòria en un partit molt travat

El Junior FC venç (2-1) el Sant Joan Despí UE en la vuitena jornada de la Primera Territorial amb gols de Moha i Dani Espada. Una victòria molt treballada del Junior FC en un partit marcat per la duresa en el joc i les expulsions en els darrers minuts. Amb aquesta victòria els santcugatencs continuen al capdavant de la classificació.

El matx ha començat amb un ritme alt per totes dues bandes. Ha estat el Junior FC qui s'ha avançat en el minut 10, quan Moha ha transformat un penal comès sobre el capità santcugatenc, Diego. Tres minuts més tard, Dani Espada ha ampliat l'avantatge al finalitzar un perfecte contraatac conduït per Moha, que ha deixat el gol en safata pel seu company. Semblava que el partit es posava de cara pel Junior, però en el minut següent el Sant Joan Despí UE ha retallat distàncies mitjançant Marc González, que ha aprofitat una errada en el rebuig amb els peus del porter local. A partir d'aquest moment, els visitants s'han fet amb el control del joc i han posat setge a la porteria santcugatenca, sobretot amb jugades a pilota parada. Però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb 2-1 a favor del Junior FC.

En el segon temps, els blau-i-negres han sortit més tranquils i s'han fet amb el control del joc. Els homes de Francesc Puig han tingut diverses ocasions per ampliar l'avantatge mitjançant Moha, Pol Barceló i Oriol. El joc s'ha endurit en els darrers minuts i l'àrbitre ha expulsat jugadors de totes dues bandes. Per part del Junior, Raul ha estat expulsat en el minut 89 després d'una picabaralla amb un rival. Abans però, Àxel en el minut 74 i Joan Cacho en el 87 han vist la vermella per part del Sant Joan Despí UE.

L'entrenador del Junior FC, Francesc Puig, creu que tot i patir en algunes fases del joc, el resultat ha estat curt.

Francesc Puig

Ens han fet molt perill amb els llençaments de banda al primer temps. En segon ho hem controlat i hem tingut ocasions per ampliar el marcador.

La propera jornada el Junior FC visita el camp del Juventud 25 de Septiembre que es troba a la part alta de classificació.