Només l'Alcoià i el Santboià sumen els tres punts


  • Comparteix:

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, no ha jugat aquesta jornada

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, no ha jugat aquesta jornada

L'Alcoià de Fernando Maestro i el Santboià de Toni Rodríguez guanyen els seus respectius partits de la 11a jornada del grup 3 de la Segona B. D'altra banda, l'Sporting Mahonès de Joan Esteve cau precisament contra el Santboià i el San Roque de Lepe de Gabri i Sobregrau perd per la mínima contra el Real Jaén. A Tercera, l'Espanyol B suma una nova jornada sense conèixer la victòria amb l'empat a zero al camp de la UE Llagostera.

Sort desigual pels santcugatencs de Segona B en aquesta 11a jornada. El duel entre el davanter del Santboià Toni Rodríguez i l'entrenador de l'Sporting Mahonès, Joan Esteva ha caigut de banda de Toni Rodríguez, qui sortint des de la banqueta, ha contribuït en la victòria del Santboià (3-1).

L'Alcoià de Fernando Maestro ha superat el Terol (2-1). El porter santcugatenc no ha jugat ni un minut ja que la porteria alcoiana l'ha ocupat Dorronsoro. En el grup 4, el San Roque de Lepe, amb els santcugatencs Sobregrau i Gabri a l'onze titular, ha trencat la bona ratxa de resultats perdent al camp del Real Jaén (1-0).

A Tercera, David López i Lucas Porcar, qui ha jugat 60 minuts, han empatat a zero gols contra el UE Llagostera i continuen a la part mitja baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.