Tornen a guanyar amb Benja de titular


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El futbolista santcugatenc del Barça B, Benja, surt a l'onze inicial de Luis Enrique en la victòria dels blaugranes (1-3) al camp de l'Alcorcón en la 10a jornada de la Liga Adelante. Benja que feia dues jornades que no anava ni convocat, les mateixes que el filial del Barça no guanyava, ha contribuït a la victòria amb la passada a Carmona en el segon gol.

La tornada a l'equip de Benja, qui ha format davantera amb Nolito i Rochina, ha servit perquè els blaugranes trenquessin una ratxa de dues jornades sense conèixer la victòria. El Barça B s'han avançat amb un gol de Rochina de passada de Nolito en el minut 36 del primer temps. Abans d'arribar al descans, el davanter de l'Alcorcón i màxim golejador de la categoria, Quini, ha empatat el partit.

A la segona part, amb ocasions per totes dues bandes, ha estat precisament una passada de Benja dins l'àrea cap a Carmona, que ha possibilitat que el davanter andalús del Barça B aconseguís l'1 a 2 en el minut 84. Dos minuts després, Benja ha estat substituït per Jonathan Dos Santos. En el minut 89, Tello ha aconseguit el tercer gol pel Barça B.

Amb aquesta victòria, el filial blaugrana se situa quart de la Liga Adelante amb 19 punts, a sis del líder, el Reial Betis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.