La Penya defensa el lideratge del grup a Ripollet


  • Comparteix:

La Penya visita l'Esdila com a líder del grup

La Penya visita l'Esdila com a líder del grup

La Penya Blaugrana Sant Cugat, líder del grup 15 de Tercera Territorial, afronta un partit assequible al camp de l'Esdila, l'últim classificat. Al mateix grup, la Farga rep el Nouvallès, el Junior B visita la Salud i el Mira-sol A juga al camp del Roureda. Al grup 14, el Mira-sol B rep l'Associació Catalana, mentre que al grup 16, el Valldoreix buscarà el triomf davant el Dinàmic Batlló.

La Penya Blaugrana Sant Cugat és l'equip més en forma del grup 15. Els blaugranes són líders i visiten el camp de l'Esdila de Ripollet, cuer i que encara no ha puntuat. El tercer classificat és el Junior B, a un sol punt de la Penya, que visita el camp de la Salud. La Farga és sisena i rep el Nouvallès, onzè. Finalment el Mira-sol A, setè, juga al camp del Roureda, conjunt de mitja taula.

Al grup 14, el Mira-sol B, quart classificat amb un partit menys, rep l'Associació Catalana per l'Amistat, novè. I en el grup 16, el Valldoreix, dotzè, també juga com a local davant el Dinàmic Batlló, sisè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.