El Girona de Migue ja està a les semifinals de la Copa Catalunya


  • Comparteix:

El Girona de Migue, classificat

El Girona de Migue, classificat

El Girona, amb el santcugatenc Migue a les seves files, s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya després de superar a la tanda de penals el Llagostera després de l'empat a (1-1) del temps reglamentari. Els gironins pateixen molt davant un rival incòmode que està a punt de donar la sorpresa.

El Girona pateix per passar a les semifinals de la Copa Catalunya. El defensa santcugatenc Migue juga tot el partit en un matx on el Llagostera ha dominat àmpliament. El gol inicial de Gerard al minut nou, rebia la ràpida resposta del Llagostera amb el gol de l'empat dels locals. A partir d'aquest instant, el Llagostera dominava el matx i amb ocasions molt clares que el porter del Girona, Dani Mallo, aturava. Fi del temps reglamentari i tanda de penals. El Girona superava el Llagostera i es classificava per a semifinals on Barça, Espanyol o Nàstic podrien ser els seus rivals.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.