Geijo alliçona el Barça B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El santcugatenc Benja ha tornat a gaudir de minuts amb el Barça B, que ha sumat la quarta derrota de la temporada al perdre contra el Granada (4-1). El davanter hispano-suís Geijo ha estat l'artífex de la golejada, aconseguint els quatre gols locals. De la seva banda, el davanter santcugatenc ha estat substituït al minut 57 per Tello. Migue i el Girona salven un punt en la seva visita a Las Palmas (1-1).

Després de quedar-se fora de la convocatòria la jornada passada, Benja ha recuperat la titularitat al camp del Granada. El gol inicial del blaugrana Carmona ha estat ràpidament contrarestat pels andalusos. L'excel·lent actuació de Geijo, que ha firmat els quatre gols granadins, ha fet insuficient la feina de Benja i els seus companys d'equip. El santcugatenc ha estat substituït a la segona part per Cristian Tello. Aquesta és la quarta derrota de la temporada pel filial blaugrana, que debuta aquest any a la categoria de plata del futbol estatal.

El Girona del santcugatenc Migue ha tret un punt al camp de Las Palmas, després d'anar per darrere en el marcador durant gran part del matx.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.