Ni una sola victòria


  • Comparteix:

Fernando Maestro en una foto d'arxiu

Fernando Maestro en una foto d'arxiu

Cap de setmana poc profitós pels santcugatencs que militen a la Segona Divisió B de futbol. El Santboià de Toni Rodríguez i l'Sporting Mahonés, dirigit per Joan Esteva, han perdut mentre que l'Alcoià de Fernando Maestro ha sumat un punt contra l'Alzira. Al grup 4, El San Roque de Gabri i Sobregrau tampoc han passat de l'empat.

Fernando Maestro és l'únic santcugatenc del grup 3 de Segona B que ha sumat. L'Alcoià ha perdut dos punts a casa contra l'últim classificat de la lliga, l'Alzira. Maestro i els seus companys no han pogut passar de l'empat a 1, però es mantenen a la zona de promoció d'ascens. L'Sporting Mahonés, en canvi, ha patit menys sort i ha sortit golejat del camp del Badalona, segon classificat, per 4 gols a 0. Derrota també pel Santboià de Toni Rodíguez. Els del Baix Llobregat han caigut per la mínima a casa contra el Terol (0-1) i continuen en zona de descens a Tercera Divisió.

Al grup 4, el San Roque de Gabri i Sobregrau ha tret un valuós empat en la complicada visita al camp del Murcia (1-1). Amb aquest empat se situen a la setena plaça, amb 22 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.