Derrota injusta

imatge d'arxiu

El Junior perd (1-0) al camp del Juventud Prat en un partit en el que qualsevol dels dos equips es podia haver endut la victòria. L'únic gol del partit ha arribat per un penal dubtós i a la segona part, l'àrbitre ha anul·lat un gol als homes de Francesc Puig per fora de joc. Amb aquesta derrota els del Baix Llobregat superen a la classificació als blau-i-negres, tot i que els santcugatencs tenen un partit pendent.

L'enfrontament entre el Junior i el Juventud Prat es presentava com un duel d'aspirants al títol. L'equip local ha sortit amb força des de l'inici i amb la intenció de superar als santcugatencs en el partit i a la classificació. El domini en el joc de l'equip del Prat s'ha traduït en un gol al minut 25 mitjançant un penal per unes mans dubtoses dins de l'àrea. A partir d'aquest moment els santcugatencs s'han tirat amunt i han buscat l'empat. A la segona part, la insistència visitant ha estat més contundent però els davanters del Junior no han aconseguit transformar cap ocasió.

El tècnic del Junior, Francesc Puig, creu que com a mínim haurien d'haver empatat el partit.

Francesc Puig

Tal com ha anat el partit qualsevol dels dos el podia haver guanyat. El més just hagués estat un empat.

Dissabte que ve a les quatre de la tarda, els santcugatencs reben el Vallirana, tercer per la cua. Tot i això, el tècnic del Junior considera que és un equip que es mereix estar més amunt i que compta amb un dels millors jugadors de la categoria.