Empats pels futbolistes santcugatencs de Segona


  • Comparteix:

Barça B i Girona sumen un punt

Barça B i Girona sumen un punt

El Barça B sense el santcugatenc Benja a la convocatòria ha empatat (1-1) davant el Recreativo de Huelva a la 13a jornada de la Segona Divisió en el partit disputat al Miniestadi. Els blaugranes s'han avançat ràpidament i han mantingut l'avantatge fins el minut 92 quan un gran gol visitant ha igualat el marcador. D'altra banda, el Girona del santcugatenc Migue també empata (0-0) al camp de l'Elx i se situa en la 13a plaça de Segona Divisió.

El Barça B no ha estat de sort en el partit davant els andalusos tot i que el partit ha començat de forma immillorable. Un gol de Jonathan Soriano al transformar un penal comès sobre Nolito ha posat l'1 a 0 que ha permès als culés jugar amb comoditat. Quan semblava que els tres punts es quedarien a casa, el visitant Abraham ha transformat un gol després d'un llançament llunyà al temps de descompte.
L'altre futbolista santcugatenc de Segona, Migue, disputa els 90 minuts de partit davant l'Elx en un partit sense gols. Amb aquest punt sumat, el Girona manté la posició, però no pot escalar posicions després del duel entre de dos conjunts de la mitja taula.

La propera setmana, el Barça B visita un camp històric com és l'estadi Benito Villamarín i el Girona rep el Salamanca a Montilivi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.