Festival de gols del SantCu

El Sant Cugat Esport goleja (6-1) el cuer, el Martorell, en una gran segona part. Pucho (2), Carlos (2), Angel i el capità Joan han estat els autors dels gols. Malgrat acabar la primera part amb empat a un en el marcador, al segon temps s'han marcat cinc gols i han mostrat un gran nivell de joc. Amb el resultat d'aquesta jornada el SantCu continua a la part alta de la classificació.

El matx ha començat amb un gol matiner de Pucho en una jugada embolicada dins l'àrea al minut tres de joc. Malgrat l'intens fred que feia a la ZEM Jaume Tubau, la primera part ha estat intensa i al minut 25 el Martorell empatava mitjançant Ramon. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part. A la represa ha estat quan ha arribat la golejada dels vermell-i-negres. De nou a l'inici del segon temps, Carlos ha pogut marcar i a partir de llavors els visitants han baixat els braços i els de Duque han ampliat la diferència poc a poc, amb el segon gol de Pucho (3-1). El capità Joan s'ha afegit a la festa amb el quart, Àngel ha fet el cinquè i Carlos ha tancat el marcador amb un gran xut.

El tècnic vermell-i-negre, José Luís Duque, es mostra orgullós de la golejada.

José Luis Duque

És una victòria inesperada pel resultat perquè pensàvem que seria més complicat. Estem molt contents amb el resultat.

La propera setmana els santcugatencs visiten el camp del Vilanova i la Geltrú, tercer per la cua, però els vermell-i-negres faran bé de no refiar-se per continuar amb la ratxa victoriosa.