Dos equips en ratxa, un derbi igualat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'últim derbi a la ZEM Jaume Tubau

Imatge d'arxiu de l'últim derbi a la ZEM Jaume Tubau

El capità del Sant Cugat Esport, Joan Gómez, i el del Junior FC, Diego Álvarez, preveuen un derbi molt igualat i disputat per aquest diumenge, amb un 50% de possibilitats per cada equip per endur-se la victòria. El Junior és el millor visitant del grup i segons Diego Álvarez aniran a la ZEM Jaume Tubau sense por de perdre el lideratge. De la seva banda, Joan Gómez assegura que els vermell-i-negres estan en una bona ratxa de joc i que esperen el Junior molt motivats.

Diumenge es disputa la 19a jornada de Primera Territorial i al grup 3 hi ha el derbi local entre el Sant Cugat Esport i el Junior FC. Els blau-i-negres han recuperat el lideratge gràcies a la seva victòria contra el Bellvitge i el favor que els va fer el SantCu derrotant el Juventud Prat. Els dos equips santcugatencs arriben al derbi en un gran estat de forma i en una ratxa de resultats positiva que fa pressagiar un matx equilibrat.

El capità del Sant Cugat Esport, Joan Gómez, destaca la fortalesa defensiva del Junior i la igualtat que hi ha entre els dos equips.

Joan Gómez

Defensivament el Junior és un bloc molt compacte. Està al 50-50. Ells vindran a per totes.



Gómez assegura també que la pressió la tenen els blau-i-negres, que estan obligats a guanyar per defensar la seva condició de líder.

Joan Gómez

La pressió la té el Junior. Són els líders i necessiten els punts per no tornar al segon lloc.




Per la seva banda, el capità del Junior, Diego Álvarez, avisa que afronten el partit sense por de perdre el primer lloc i com a millor visitant del grup.

Diego Álvarez

Fora de casa som el millor equip, només hem punxat al camp del Prat. Hi anem a sumar els tres punts.




Diego Álvarez creu que els derbis entre SantCu i Junior són cada vegada més intensos, però recorda que s'han de controlar els nervis.

Diego Álvarez

És un partit que cada vegada es viu amb més intensitat. Però no ens podem passar d'anar revolucionats.






El derbi es juga diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.