Resultat de tennis per al Barça B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Bany de gols per al Barça B al camp del Numància. Els blaugrana han guanyat per un marcador més propi del tennis que del futbol (4-6). El santcugatenc Benja ha participat de la festa golejadora anotant el cinquè del filial. De la seva banda, Migue i el Girona també han guanyat a domicili, però per la mínima, contra el Villareal B (0-1).

El Barça encadena la segona victòria consecutiva contra el Numància. El gol del santcugatenc Benja ha estat el més important del partit ja que ha significat el 4 a 5 en el minut 87. Edu Oriol ha sentenciat en el temps de descompte.

Pel Girona, el gol de Jandro a la primera meitat ha servit als catalans per desfer-se del Vila-real B i situar-se en la zona de promoció d'ascens a Primera Divisió. Els de Raül Agné encadenen quatre victòries consecutives i nou jornades sense perdre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.