Cap de setmana negatiu


  • Comparteix:

Porcar ha col·laborat en el triomf blanc-i-blau

Porcar ha col·laborat en el triomf blanc-i-blau

L'Alcoià de Fernando Maestro és l'únic equip amb representació santcugatenca que aconsegueix puntuar a la Segona Divisió B davant el Badalona. Santboià, Sporting Mahonès i San Roque de Lepe perden i no aconsegueixen marcar cap gol. Per la seva banda, a la Tercera Divisió l'Espanyol B sí que ha estat capaç de guanyar al golejar l'Ascó.

Cap gol dels quatre equips amb representació santcugatenca a la Segona Divisió B. L'equip que ha sortit més ben parat ha estat l'Alcoià de Fernando Maestro, que ha aconseguit mantenir la porteria a zero en l'empat a casa davant el Badalona (0-0). L'equip alacantí se situa cinquè del grup 3. En el mateix grup el Santboià de Toni Rodríguez segueix cuer després de la derrota per la mínima a Oriola (1-0) i l'Sporting Mahonés entrenat per Joan Esteva es manté a mitja taula tot i la derrota a Castelló. (2-0). Al grup 4 de la mateixa categoria el San Roque ha caigut golejat (4-0) al camp del líder, el Sevilla Atlètic, però es manté a la quarta posició. Gabri ha jugat tot el partit i Sobregau no ha disputat cap minut a la desfeta andalusa.

L'únic triomf ha estat el de l'Espanyol B amb una contundent golejada al camp de l'Ascó (0-4). Amb aquest triomf el filial blanc-i-blau se situa a la desena posició del grup 5 de Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.