Pas endavant cap a l'ascens

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior aconsegueix una treballada victòria (1-2) davant el Vilanova B amb un gol d'Albert Sors en els darrers minuts. Una victòria que sumada als empats del SantCu i el Moja i la derrota del Juventud Prat deixa els blau-i-negres encara més líders i amb la mirada posada ja clarament en l'ascens a Primera Catalana.

Vilanova B i Junior han ofert un bon partit amb ocasions per totes dues bandes i on els santcugatencs han sortit clarament reforçats en el seu camí cap a la Primera Catalana. El matx ha començat amb un Vilanova B que ha sortit molt bé. Però poc a poc el Junior s'ha anat fent amb el control del partit i en el minut 15, Coke ha aconseguit el primer gol pels santcugatencs després de superar un mà a mà contra el porter del Vilanova B. Amb aquest resultat (0-1) s'ha arribat al descans.

En el segon temps el partit ha continuat molt obert, amb ocasions per totes dues bandes i amb un joc molt vistós. En un dels atacs del Vilanova B, els locals han aconseguit el gol de l'empat a falta de 12 minuts. Però els santcugatencs no s'han arronsat i a falta de cinc minuts, Albert Sors ha aconseguit el gol de la victòria en un llençament de falta que ha entrat per l'escaire. Al final, victòria pel Junior (1-2) i els santcugatencs que es distancien en el liderat amb un avantatge de 10 punts sobre els seus perseguidors.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, valora la gran feina dels seus jugadors en les darreres jornades.

Francesc Puig

El que estan fent aquests jugadors és una passada. Són molt joves, han guanyat molts partits com a visitant i portem molt avantatge sobre el segon.

La propera jornada els santcugatencs reben l'Espluguenc, que aquesta jornada ha superat el Juventud Prat (4-1).